top of page
Bilde 1.jpg

Våre hytteserier

ISTJERN MH

ISTJERN MH er en av våre mest populære serier og den har en svært romslig hems med god ståhøyde. Samtidig gir den et luftig og romfølelse i stua. Den midterste delen av hemsen kan enten være åpen med rekkverk eller ha glassvinduer som gir utsyn ned i stuen.

AREAL : 80-102 m2

ISTJERN M

ISTJERN M er svært lik Istjern MH, men har lukket hems. Den har den samme romslige hemsen med god ståhøyde. Hver enkelt modell kan lett endres i lengderetning.

AREAL: 79-106 m2

ISTJERN T

ISTJERN T er for deg som vil ha en mer tradisjonell hytte med sprosser på vinduene. I stue er det skrå himling med en takvinkel på ca. 16 grader. Den har alikevel en romslig hems med god ståhøyde.

AREAL: 79-106 m2

LANGLIBU T

LANGLIBU T er en prisgunstig hytte, men har alikevel en romslig hems med god ståhøyde. Stue har innvendig takvinkel på ca. 16 grader.

AREAL: 61-93 m2

LANGLIBU M

LANGLIBU M er samme type hytte som T, men har full takhøyde i stue samt litt større vindusflater og mindre sprosser.

AREAL:79-106 m2

VESTFJELL

VESTFJELL er en såkalt H-hytte med avstand mellom stue og soverom. Den kan fåes på ett plan, med romslig hems eller oppstue.

AREAL: 102-143 m2

Kontakt oss

Vi er leverandør av hytter og tilbygg i Eggedal, Norefjell, Flå og Numedal. Medlemskap i Mestergruppen sikrer oss de beste innkjøpsavtaler som igjen sørger for at vi kan gi de beste priser til være kunder. Vi har flotte tomter i Eggedal som kan bebygges med Blink Hytter. Eller om du har egen tomt kan vi tilby hytter til konkurransedyktige priser. 

bottom of page